Koupě nemovitosti

Koupě nemovitosti – Najdeme vám to pravé ořechové!

Prohlížíte nabídky a pořád ne a ne najít tu správnou nemovitost? Nezoufejte! U nás si určitě vyberete. Pro každého máme něco. Hledáte byt nebo dům v klidném městečku, kde je všude blízko? Nebo snad stavební pozemek, kde už si v duchu malujete svůj nový domov? A co takhle zrekonstruované byty a rodinné domy, které jsou ideální k pronájmu nebo jako investice? Pro podnikavé duše tu máme kanceláře, sklady nebo výrobní prostory – prostě všechno, co vás napadne.

Jak na to? Pohodlně a bez starostí!

Koupě nemovitosti nemusí být žádná věda. U nás vše půjde jako po másle. Stačí, abychom věděli, jestli financujete hypotékou nebo má vaše budoucí nemovitost nějaké zástavní právo, a my už to za vás pořešíme. Ať už nastane jakýkoliv scénář, máme všechno pod palcem a bezpečný postup zajištěný. Proč se tím trápit, když od toho máte nás?

Čtyři různé scénáře, ale stejný cíl – vaše spokojenost!

Každá koupě je jiná, ale na tom přece nezáleží. Můžeme se setkat se čtyřmi různými scénáři, ale my víme, co s nimi. Ať už máte hypotéku nebo řešíte zástavní právo, vždy máme plán, jak to vyřešit. Vy jen relaxujete a my se postaráme o zbytek.

Čtyři různé scénáře

Celkem mohou nastat ČTYŘI SCÉNÁŘE PŘI KOUPI NEMOVITOSTI.

Kde působíme? Kdekoliv, kam nás potřebujete!

A teď to nejdůležitější – jsme všude zdejší! Od Prahy po vesnici u lesa – prostě tam, kde potřebujete. Když nemůžeme autem, vezmeme vlak, autobus nebo klidně vyšlápneme ten kopec pěšky – nohy nám slouží, a to je hlavní!

Koupě bytu

Koupě domu

Koupě pozemku

Koupě komerční nemovitosti

Nemovitosti v zahraničí

Nemovitosti v zahraničí

Uvažujete o prodeji?

Stačí málo a můžeme začít!

 

  1. Emailem, telefonem nebo osobně – jak vám to vyhovuje, společně si doladíme podrobnosti.
  2. Zjistíme, jestli vám sedí naše strategie a jestli si padneme do oka.
  3. A když si plácneme, jdeme do toho na plný plyn!

Tel. +420 727 898 283