Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.Chata v Boskovicích 10 minut pěšky od centra.
Celkem 29 fotografií.
Cena 0 Kč

Cena dohodou

Chata v Boskovicích 1minut pěšky od centra.

Vaše útočiště nad Boskovicemi, chata s duší a nekonečnými možnostmi pozemku nad ní.

Hledáte místo, kde si konečně vydechnete, vypnete mobil a budete si užívat jen šum listí a pohled na hvězdy, na město a na okolní přírodu? Tak to pro vás mám něco speciálního! Rovný pozemek o rozloze 932 m2, na kterém můžete dle platného územního plánu postavit třeba 3 chaty a hned vedle jako bonus máte již stojící podsklepenou dvoupodlažní chatu. Do historického centra Boskovic kolem Židovského hřbitova to máte jen 10 minut chůze.

Místo, kde čas plyne jinak.

Chata je umístěná na kopci, jako opravdové orlí hnízdo. Výhled, který vám vezme dech, a večer? Město dole se rozsvítí jako na fotce z pohlednice. Ráno si na lodžii dáte kávu a budete pozorovat, jak slunce zalévá Boskovice. Senzace!

Super noční osvětlení a studna.

Chata není žádná stará bouda! Fotovoltaika s bateriovým úložištěm vám zajistí proud i na ty nejdelší víkendové večírky. LED světla se po setmění zapnou automaticky, takže až dojdete z procházky, chata vás přivítá vřelým světlem. A co studna s čerpadlem? Jasně, máme! Voda vždy po ruce a žádné složenky.

Prostor pro vaše sny.

Pozemek před chatou je také k dispozici a zdobí ho jabloně, které jen čekají, až si utrhnete křupavé jablko. A co pozemek za chatou? Rovinka jako z učebnice! Postavte si tam klidně druhou chatu, nebo 3 nové, nebo zahradní domek nebo bazén. Možností je tu víc než dost.

Tohle místo prostě chce zážitky.

Pod lodžií je dokonce nadzemní sklípek ideální pro vaše oblíbené lahůdky nebo letní drinky. Terasa před vchodem? Ideál na ranní snídani nebo lenošení s knížkou. A když se večer město rozsvítí, máte pocit, že svět je najednou hezčí.

Přístup je zajištěn.

Přístupy na chatu a na pozemek jsou ze dvou cest. Ze spodu z městské cesty a shora z cesty, na které je podílové spoluvlastnictví.

Dispozice.

Dispozice chaty je 1+kk, pokoj 11,08m2, nadzemní sklep 6,32m2, lodžie 2,86m2, terasa se schody 2,54m2.Podlahová plocha 17,4m2.

Tak kdy se přijedete podívat?

Tahle chata a rovný pozemek s velkým potenciálem za ní, jsou kousek světa, kde můžete zažít všechno, co si jen vymyslíte. Takže pokud hledáte místo pro dobrodružství, relax nebo prostě jen únik před světem, zavolejte mi a přijďte se přesvědčit. Možná už brzy bude tohle vaše nové království!

Volejte hned taková šance čekat nebude!

Typ nemovitostiRekreační objekty, Chata, Prodej
UpřesněníDřevostavba, Klidná část obce, Dobrý
AdresaBoskovice, Blansko
Evidenční číslo383
Poznámka k ceněCena dohodou
KategorieChata
Plocha pozemek932 m2
Plocha zastavěná13 m2
Plocha zahrada932 m2
Počet NP2
TopeníLokální palivové
Konstrukce budovyDřevostavba
Stav objektuDobrý
Sítě, , Studna, Voda, užitková
VybaveníLodžie, Sklep, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem
Typ budovySamostatně stojící
UmístěníKlidná část obce

Antonín Procházka

Jednatel - odpovídá za nábor a prodej nemovitostí, realitní makléř od roku 2008. Popis: miluje svou práci, poctivý dříč, znalec života, srandista a přítel na telefonu.

Tomáš Novotný
„Dobrý den, velice se mi líbil přátelský a profesionální přístup. Dokázali jste, že umíte prodat a dotáhnout obchod do konce. To, že si hrajete s texty inzerátů a několikrát je přepisujete a doplňujete fotky je super a cítím, že to…“
Tomáš Novotný
Kompletně zrekonstruovaný RD 6+se zahrádkou, bazénem, velkou terasou pro aktivní životní styl – Rájec Jestřebí
Kompletně zrekonstruovaný RD 6+se zahrádkou, bazénem, velkou terasou pro aktivní životní styl – Rájec Jestřebí